Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0,00Kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
ARDECA MOTOROLJA
JLM LUBRICANTS
Betala Tryggt & Snabbt
OM OSS

OM OSS

Wynnsbutiken är en svensk webbutik som specialiserat sig inom Wynns professionella område av bilkemiska bilvårdsprodukter. Wynnsbutiken har funnits sedan 2007 på nätet och startades upp av Specialoljeimportören i Malmö AB. Idag äger och driver Josema Trading & Consulting webbutiken och är importör/distributör av Ardeca Lubricants motoroljor och JLM Lubricants bränsletillsatser, återförsäljare av Wynns produktsortiment till konsumenter som professionella användare inom verkstad och övriga fordons relaterade företag inom motorindustrin.

 

KÖP MOTOROLJA TILL BILLIGARE PRIS ONLINE

Vi är generalagent för Ardeca Lubricants i Sverige - Motorolja av den senaste generationen!

Vi är stolta att kunna presentera att vi blivit generalagent (Aug 2013) för Ardeca Lubricants i Sverige - Motorolja med den senaste generationens teknologi av högsta kvalitet som vi säljer till ett mycket attraktivt pris på den svenska marknaden till konsument, företag, åkerier som bilverkstäder.

Som en global aktör är NV VROMAN verksam i över 60 länder utanför Belgien, vilken är deras hemmabas. Samarbetet med yrkesverksamma på marknaden utgör en viktig grund för NV VROMAN "Ardeca Lubricants" för att utveckla en välpresterande produkt för varje applikation.

Den högteknologiska blandningen säkerställer en mycket exakt dosering av råvaror och komponenter, som i högsta grad förbättrar konsistensen och kvaliteten av oljorna.

Endast de finaste och högsta graden basoljor med "ledande" additiv teknik används vid tillverkningen av Ardeca motoroljorna. Resultatet är ett smörjmedel av absolut högsta kvalitet för en hållbar och tillförlitlig prestanda.

Vår konsekventa höga kvalitet av Ardeca Lubricants motoroljor uppfyller kraven och specifikationer för fordonsindustrin runt hela världen, och de internationella godkännanden av ledande OEM (Original Equipment Manufacturer) som Volvo, BMW, GM, Mercedes Benz och VW, bekräftar den höga kvaliten av Ardeca Lubricants smörjmedel.

OEM APPROVALS

Vi importerar oljan själva och säljer direkt till privatkunder som företag och bilverkstäder utan dyra mellanhänder. Du får vid köp av Ardeca motorolja, en motorolja som kvalitetsmässigt är jämställd med de bästa och dyraste oljorna ute på marknaden idag.

Varför Ardeca motoroljan är så billig är ganska enkelt. Vi tar inte avans på över 200% eller mer, därför säljer vi en riktigt bra kvalitetsolja så billigt. Du sparar pengar på mellan 50-75% med att köpa din motorolja på Wynnsbutiken jämfört med vad du får betala för dyra kända oljemärken ute i butik.

ARDECAS oljor är av högsta kvalitet och har likvärdiga/samma och i vissa fall bättre specifikationer än dyra ledande konkurrenter ute på marknaden. Skillnaden mellan Ardeca och andra dyra kända oljemärken ute i butik är priset.

Ardeca Lubricants, Ardeca motoroljor, motorolja av högsta kvalitet, billig motorolja, wynnsbutiken, smörjmedel, billig motorolja online

 

De motoroljor vi började att sälja i webbutiken (Castrol motorolja), köps ofta in av andra importörer, därav blir priset mycket dyrare för dig som slutanvändare. Det vill vi ändra på. Vi gick därför på jakt våren 2013 efter ett högkvalitets oljeprogram med följande kriterier.

  • Motoroljan måste hålla högsta kvalitet.
  • Oljan ska produceras i Europa.
  • Tillverkaren ska kunna uppvisa en "tillverkar historia" så vi visste att det var ett seriöst företag.
  • Tillverkaren bör ha ett så brett sortiment som möjligt av olika smörjmedel. Vi vill helst hålla oss till endast en leverantör.

 

Efter att ha granskat den europeiska marknaden grundligt, ingick vi i en dialog med Vroman NV med egna varumärket ARDECA LUBRICANTS. som är en av de ledande distributörerna i Belgien av smörjmedel till personbilar, transportfordon, lantbruk, entreprenad, industri, motorcyklar och marin.

Vroman nv grundades 1988 och har under årens lopp med varumärket Ardeca lyckats säkra en plats på den internationella marknaden, med distributörer i olika länder, här i Europa, Afrika, Mellanöstern, Fjärran Öster och även nu börjat på USA marknaden.

Ardecas motoroljor håller hög kvalitet och är godkända av ett flertalet olika biltillverkare såsom BMW, VW, Mercedes-Benz och GM. OEM Godkännanden.

Vår vision är att kunna erbjuda motoroljor av högsta kvalitet samtidigt hålla ett riktigt attraktivt lågt pris för dig som konsument, företag, åkeriägare som bilverkstad.

Förpackningar som vi kommer att erbjuda är från 1 L, 5 L, 20 L, och 210 L.

HÄR KAN DU KÖPA ARDECA MOTOROLJA!

Köp en av marknadens starkaste bränsletillsatser

JLM Lubricants - Bränsletillsatser för dagens fordon

Vi är importör och distributör av JLM Lubricants i Sverige - Bränsletillsatser med senaste additivteknologin

Hösten 2014 utökar vi vårt sortiment med JLM Lubricants bränsletillsatser för proffs. JLM har ett unikt produktsortiment bränsletillsatser för proffs och konsumenter vilka är godkända av TUV som är en av de starkaste kvalitetsmärkningarna internationellt.

Här köper du JLM Lubricants bränsletillsatser för konsumenter.

Här köper JLM Lubricants Diselpartikelfilter Service produkter för proffs.

 

Våren 2013 utökar Wynnsbutiken sitt sortiment med smarta och praktiska biltillbehör.

 

Om Wynns produkter

Vi anser att Wynns kemiska produkter inom bilvård & behandling är av högsta och bästa kvalitet som finns tillgängligt ute på marknaden idag. Wynns skiljer sig från många konkurrenter eftersom de utvecklar och tillverkar sina egna produkter sedan de etablerades 1939 i USA. Sedan dess har Wynns utvecklats till att bli en av marknadens världsledande tillverkningsföretag inom innovativa behandlingsprodukter för bilindustrin.

världsledande bilvårdsprodukter, bästa bilvårdsprodukter, egen tillverkning, wynns europa, wynnsbutiken, wynns produkter

 

Vårt Motto och Ambition

Vårt motto är att det ska vara enkelt och bekvämt att ta hand om sin bil. Oavsett om du är en gör det självare, kvinna eller man, barnfamilj eller professionell verkstadsmekaniker. Du sparar både tid och pengar med att använda Wynns effektiva professionella produkter. Vår Ambition är tillhandahålla avancerade smörjmedel, additiver och kemikalier för bättre prestanda, livslängd och lönsamhet för ditt fordon.

wynns produkter, bästa bilvårdsprodukter, bränsletillsatser, bilvård för alla

 

 

Privat personer

Vi vänder oss till alla gör det självare, kvinnor och män som själva vill ta hand om sin bil på ett enklare och effektivare sätt. Nu kan du själv lösa eller förebygga problem med bilen på ett bekvämt och billigt sätt som du har råd med jämfört med dyra mekaniska bilreparationer.

 

Verkstad & Företagskunder: Vi har öppnat upp en butik enbart för företag och verkstäder: Wynnsbutiken B2B.

Nu erbjuder vi ett  fördelaktigt verkstadskoncept av service produkter och maskiner till bilverkstad, fordonstillverkare, bilrekondfirmor, lantbruk & skogsmaskiner, lastbil, åkerier, taxibolag, bussbolag, biluthyrning, marin verkstad och övriga bil & båt relaterade verkstäder.

 

För kunder i Norden: Danmark, Norge, Finland

Vi säljer Wynns produkter endast till kunder inom Sverige.

 

Priser Alla priser som anges på våra sidor bygger på kontant betalning såvida ej annat avtalats. Med kontant betalning avser betalning mot faktura (faktura betalning via Klarna). Vi råder ej över prisförändringar på marknaden, varför priset som gäller vid beställningstillfället även gäller vid leveranstillfället. Läs mer om våra köpvillkor på vår kundtjänst sida.

 

Rabatter

Här hittar du produkter som vi ger rabatt på under följande länk: Månadens Erbjudande. Vi har slagit ihop olika kombinationer av vissa produkter till olika paket, där priset kommer att vara billigare för dig jämfört med om du skulle köpt produkterna var för sig. Alla de som har anmält sig för våra Nyhetsbrev, kommer att få olika rabattkoder skickat till sig när vi har olika erbjudanden.

 

Hur handlar jag i Wynnsbutiken?

Läs om hur du handlar i vår webbutik på vår kundtjänst sida under länk Hur Handlar jag?

 

Nyhetsbrev

Anmäl dig för våra nyhetsbrev genom att fylla i din e-post adress för att få tips och råd om hur du använder våra produkter, nya produkter, tävlingar och rabattkoder. Vill du avregistrera från våra nyhetsbrev är det bara att skriva in din e-post adress igen i rutan för nyhetsbrev och sedan trycka på Enter tangenten. Du får då besked att din e-post har blivit avregistrerad.

 

Wynns Service Center - Ett nätverk av kvalitetsverkstäder

Bilverkstäder - AC verkstad - Märkes bilverkstäder som små privata bilservice verkstäder

Wynns är ett etablerat och godkänt varumärke som används eller är officiellt godkända av många fordonstillverkare som till exempel Audi, Citroen, Hyundai, VW, Volvo, Ford, BMW, Mitsubishi, Mercedes, KIA Motors, Fiat, Renault, Peugeot och Subaru. Wynns verkstadsutrustning och serviceprodukter används som ett alternativ eller komplement vid olika typer av mekaniska reparationer och service arbeten. 

VAG, Das Auto, Volkswagen, verkstad, wynns, fordonstillverkareVolvo, Volvo verkstad, wynns produkter, service, wynnsbutikenBMW
            Peugeot verkstad, wynns produkter, wynnsbutiken   verkstad, Ford, Mitubishi, Peugeot, KIA, FIAT, SUBARU, BMW, wynns produkter, wynnsbutiken

 

 

Varför ska din verkstad använda Wynns bilkemiska produkter i dina service erbjudanden till dina kunder?

Du som verkstadsägare, mekaniker eller servicetekniker vill såklart använda det bästa inom kemprodukter som är effektiva, snabbverkande, enkla och säkra att handha.

Förlängda serviceintervall, reducerar dina antal servicetjänster och då ökar verkstadens omkostnader. Informera era kunder om vilka fördelar de får i er nya service med Wynns Professionella Service Program.

Med att använda Wynns service produkter inom bilkem kommer ditt företag tjäna på det med ökade vinster och ni får nöjdare kunder som gärna kommer tillbaka till er vid nästa service intervall.

Historik & Certifieringar

Wynns etablerades redan 1939 i USA när original formulan för Super Friction Proofing utvecklades och introducerades till fordonsindustrin. Sedan dess har Wynns utvecklats till att bli ett marknads och världsledande tillverkningsföretag inom innovativa behandlingsprodukter, serviceutrustning och med ett komplett service och underhållsprogram för fordonsindustrin.

 

Wynns Europa avdelning har ett eget forsknings och utvecklings program i samarbete med certifierade organisationer och tillverkare som är accepterade och godkända enligt Internationella normer som ISO , DIN , ASTM  och AFNOR normer för att få den bästa produkten till det lägsta möjliga pris med högsta prestanda. Detta är en lång process med många steg som en ny produkt måste gå igenom innan den slutligen kommer ut på marknaden.

 

Wynns tätningsprodukter och dess svällningskraft  har varit mycket noggrant testade och granskade enligt internationella test standard. Dessutom har Wynns gjort tätnings och svällningstest på olika material i samarbete med välkända tillverkare av tätningsmaterial inom fordonsindustrin för att kunna omfatta alla material som används inom bilindustrin.

 

Vill du läsa mer oberoende info om Wynns Internationella historik, tester och produkter klicka här. Denna info är på engelska.

 

Ta hand om din bil, bilvård, bilvårdsprodukter, wynns bilvård, wynns

om oss, wynnsbutiken, wynns logo, josema trading & consulting, bilvård, verkstadsutrustning, konsumentprodukter, verkstadsprodukter


Språk / Valuta
Swedish 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
Aktuellt just nu
EXTREM PARTIKELFILTER... Exklusivt extrem dieselpartikelfilter rengöringspak...
1 399,00Kr
1 489,00Kr 
Skyddar & Tätar Slite... JLM Stop Smoke Pro skyddar äldre slitna motorer. Tä...
200,00Kr
Kylarrengöring & Flus... Kylarrengöring & Kylar flush från JLM Lubricants. K...
200,00Kr
ARDECA POLY GEAR 75W80 Ardeca Poly Gear 75W80 är en semi syntetisk GL-5 vä...
109,00Kr
Invändig Motortvätt -... JLM Engine Oil Flush Pro gör en invändig motorvätt ...
200,00Kr
Mot Motorslitage - JL... Motoroljatillsats JLM Engine Oil Booster ger nytt l...
250,00Kr
ARDECA LS GEAR 80W90 Ardeca LS GEAR 80W90 är en högprestanda mineralbase...
109,00Kr
Kylartätning - JLM Ra... JLM Radiator Sealer & Conditioner Pro är en effekti...
200,00Kr
ARDECA SYN GEAR 75W90 Ardeca Syn Gear 75W90 är en syntetisk transmissions...
109,00Kr
OLJEBYTE MOTOR SERVIC... Komplett oljeservice kit med JLM:s bästa produkter ...
599,00Kr
650,00Kr 
Populärt / Nytt
JLM DIESEL DPF PROBE/... JLM Diesel DPF Probe/Sond extra tillbehör till Art....
859,00Kr

JLM DIESEL DPF SLANG ... JLM Diesel DPF Slang + Koniskt Munstycke. Reservdel...
800,00Kr

JLM DIESEL DPF CLEANI... JLM Diesel DPF Cleaning & Flush Fluid Pack används ...
799,00Kr

JLM DIESEL DPF CLEANI... Verkstadsprodukt för professionella användare. JLM:...
3 558,75Kr

BENSIN MOTOR RENGÖRIN... Komplett bensin motor rengörings paket som egentlig...
849,00Kr
900,00Kr 

JLM Kylarläckage Tätn... Paket med 2 högeffektiva produkter för kylarsysteme...
349,00Kr
400,00Kr 

OLJEBYTE MOTOR SERVIC... Komplett oljeservice kit med JLM:s bästa produkter ...
599,00Kr
650,00Kr 

ARDECA LS GEAR 80W90 Ardeca LS GEAR 80W90 är en högprestanda mineralbase...
109,00Kr

ARDECA SYN GEAR 75W90 Ardeca Syn Gear 75W90 är en syntetisk transmissions...
109,00Kr

ARDECA POLY GEAR 75W80 Ardeca Poly Gear 75W80 är en semi syntetisk GL-5 vä...
109,00Kr

Reklam
© Copyright Josema Trading & Consulting

E-post:
Kundtjänst:
Info Kundtjänst

Telefon:
Kundtjänst - 076 - 195 45 63
International - 004676 1954563
Öppettider:
Kundtjänst Telefon: 10-15
Måndag-Fredag
Webbutik/E-post: Dygnet runt
Pga hög arbetsbelastning så kan vi inte alltid ta emot telefonsamtal och hänvisar då till vår e-post.
Övrigt:
Orgnr: 661015-XXXX
Säte: Malmö
Adress:
Josema Trading & Consulting / Wynnsbutiken
Bjurögatan 48
21124 Malmö, Sweden