Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0,00Kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
ARDECA MOTOROLJA
JLM LUBRICANTS
Betala Tryggt & Snabbt
KUND RECENSIONER

KUND RECENSIONER

Wynnsbutiken - Kundrecensioner

Här kan du läsa vad våra kunder tycker om Wynnsbutikens produkter och service.

Vill du lämna en kommentar om våra produkter? Lämna en kommentar på vår hemsida eller skicka ett mejl till oss.

Såhär gör du för att skriva en kommentar om Wynns produkter.

Klicka in dig på respektive produkt du vill kommentera om. Längst ner på sidan finns en ruta där du skriver in din kommentar och betygsätter produkten.

  1. Börja med att skriva en kommentar.
  2. Klicka sedan på stjärnorna vilket betyg du ger.
  3. Logga in med butikskonto, gästkonto eller gravatarkonto.
  4. Fyll i din e-postadress, sedan skicka.

 

Mejl från kunder

Wynnsbutiken levererar alltid snabbt, bekvämt att slippa åka och handla på olika butiker här finns allt jag behöver. /J.Kjellman

Lätt att beställa och fungerande produkter. /Slobodan. G

Bästa produkterna jag hittat hittils helt klart. /Johan Andersson

Er butik var lättnavigerad och det gick fort att hitta det jag sökte. Produktinformationen var också utförlig och enkel att ta till sig. /Leif-Anders.

Hej skulle vilja säga att för två månader sen hade jag nog påstått att detta inte skulle göra någon skillnad , men efter att ha provat bensintillsattsen Wynns Formula Gold Bensin måste jag nog medge att jag hade grymt fel! Provade i min Audi 100 2,6-94 och den blev som 10 år yngre:) Det märktes faktiskt stor skillnad, mycket lugnare på tomgång, bättre acceleration ,sålde bilen i samma veva och köparen var lite smått lyrisk när han talade om efter provturen att min Audi var mycket rappare än hans, han hade en likadan fast utan quattro! Nu blir det att beställa en ny flaska till min ny Audi:) Mvh. Christian Hedenskog.

Har beställt och provat egr rengörning och dieseltillsats, detta fungerade bra och hjälpte till att få ned mitt sotvärde så att bilen gick igenom ombesiktningen. Leveransen gick snabbt och smidigt, och när det är dags för oljebyte så blir det att prova en oljerengöringstillsats, från wynns såklart! / Per-Johan Karlsson.

JLM Lubricants Bränsletillsatser

2014-10-22

Extrem Partikelfilter Rengöringspaket

Har provat många olika dieseltillsatser genom åren som Wynns, STP mm. JLM dieseltillsatser har visat sig vara bäst. Kanon produkter!
Betyg: 5

JLM Bensin EGR Rengöring PRO

Art.nr J03140 JLM Bensin EGR aerosol är kanon att använda mot sot i spjällhuset. Kombinerade med JLM katalysator och bensin bränslesystem rengöring. Gick igenom besiktningen prickfritt på avgasvärdena.
Betyg: 5

JLM Katalysator Converter Cleaner PRO

Kanon produkt för katalysatorn. Sänkte HC och Co värdena rejält på besiktningen. /Lasse
Betyg: 5

JLM Bensin Bränslesystem Cleaner PRO

Köpte JLM bensin bränslesystem cleaner pro. Kört ca 25 mil och bilen går mycket bättre utan att hacka och hosta. Rekommenderas varmt. Jonas
Betyg: 5

JLM Engine Oil Flush Pro

Motor flush som verkligen fungerar.
Betyg: 5

Ardeca Lubricants Motoroljor

recension Ardeca, kundbetyg för Ardeca motorolja,

KOMMENTAR OM ARDECA MOTOROLJA PÅ VÅR FACEBOOK SIDA: https://www.facebook.com/Wynnsbutiken

Ardeca oljan jag köpte var kanon, ingen skillnad från Castrol, snarare snäppet vassare! (Christian Olsson).

Ardeca Synth Pro 5W30

2014-09-11
Castrol Edge 5W-30 motorolja i annan förpackning som heter Ardeca Synth Pro 5w30. Har tidigare kört tankbil mellan Belgien och Holland bland de stora bolagen som blandar oljorna där Ardeca köper in samma olja som Castrol och Mobil 1. Kul att ni har börjat leverera i Sverige. /Johan
Betyg: 5

2014-06-22
Ardecas 5w30 olja slår övriga oljemärken som Castrol och Mobil i både pris och kvalitet. Känns fylligare och motorn spinner mjukt och tyst. Anders.H
Betyg: 5

Ardeca Racing Plus 10W-60

2013-09-16
Billigare att köpa här än att importera själv från Tyskland.
Betyg: 5

Ardeca Multi-Tec +B4 10W-40

2013-10-22

Billigare än Biltemas priser på 10W-40 oljor. Suveränt

Betyg: 5

 

Wynns Ac produkter

kundbetyg, kundrecensioner, kommentarer Wynns Ac produkter, läs kommentarer om Wynns produkter

 

Airco Fresh

Ingen kommentar än.

 

Clean Air

Köpte en Volvo V70 för ca 3 månader sedan. Förre ägaren både rökte och haft hund i bilen. Jag har provat en massa olika metoder för o få bort lukterna. Kört både med ättika och Wunderbaum. Inte fan hjälpte de. Blev bara ännu äckligare lukt så man fick huvudvärk. Köpte eran Clean air för o prova om det stämde med er beskrivning av produkten. Oj oj oj vilken skillnad det blev. Gjorde precis som det står i beskrivningen med o tvätta o dammsuga hela bilen invändigt sen in med flaskan. Rena sprutbomben!! All hund o röklukt e väck helt otroligt. Kanon produkt som jag kommer o rekommendera till alla jag känner. /Niklas

Betyg: 5

 

Wynns Bensin produkter

kundbetyg, kundrecensioner, kommentarer Wynns bensin produkter, läs kommentarer om Wynns produkter

Formula Gold Bensin

2013-03-15
Bilen gick inte dåligt, tänkte bara fräsha upp den! Och efter denna gick den likadant fast enligt färddatorn dricker den ett par dec mindre! man såg att det var kvallitet på detta gämfört med biltemas och andra billiga! Rekomenderas! kommer använda igen! Niklas Nilsson.
Betyg: 5
 
2013-01-03
Höga avgasvärden rakt över vid kontrollbesiktning i December, CO värden och lamdavärde fixade bilmekanikern men misslyckades med HC värdet, 5500:- fattigare och en bil som var på väg att få körförbud. Vad göra? Hittade Wynns produkter och följde instruktionerna, idag godkänd. Yes, ett års respit, TACK!
Betyg: 5
 
Jag hade problem med ojämn gång i min Opel Astra -99, den missade på någon cylinder vid belastning och hackade. Hade provat ett flertal olika produkter som skulle rengöra systemet och fått bytt lambdasond hos Opelreparatör då de trodde att detta var problemet men fortfarande hackade bilen. Jag provade er Formula Gold Petrol för test och utvärdering. Resultatet blev att redan efter ett par mil slutade bilen att gå ojämnt, och nu efter att ha kört upp den halva tank jag hade jag hade när jag fyllde på er produkt en helt problemfri gång i motorn! Jag är väldigt nöjd med er produkt och ger den bästa rekommendationer. Vänliga Hälsningar Staffan (Ängelholm).
Betyg: 5
 

Var på besiktningen förra veckan med bilen, men den gick inte igenom p.g.a att HC värde var för högt. Mitt värde låg på 390 och normal värde är 100. Fick tipset av en polare att kolla eran hemsida. Beställde Wynns Direct Injection Power 3 aerosol och Formula Gold Petrol + Oil System Cleaner för invändig motortvätt. Fick hem produkterna dagen efter och satte igång direkt med serva bilen. Körde till besiktningen 5 dagar senare och mitt HC värde låg på otroliga 0,34. Helt otroligt. Bilen går kanon bra nu. Har tidigare provat både Tripack och Stp produkter men de har aldrig hjälpt. Tack för en supersnabb service och kanon produkter. Kommer alltid i framtiden att använda Wynns produkter. Hälsningar Arne.
Betyg: 5
 
 
Jag har nu haft min Passat -96, Bensin, insprutare ett tag. Från början märkte jag att det var nå "skumt" med tomgången - var ojämn, som om den fick för mycket soppa? så jag började som vanligt felsöka om det var nå slangläckage, men kunde inte det finna. var till 3 olika bilverkstäder, tror du att någon av dessa förstod vad felet var? Jag är ledsen behöva göra dig besviken, svaret är nej. Bortkastade pengar! Då gick jag motströms vad de hade sagt - inte justera på tomgång skruven. Alltså jag justerade den skruven, vad tror du jag fick erfara...YIPPIE!!! positiv förändring. Men fortfarande fanns det en "viss" ojämnhet...och lika så var HC värden på tok för höga, runt 625...då köpte jag in en förpackning av "Formula Gold Engine" och en spray "Direct Interjection Power" och efter de 2 behandlingarna...då körde jag passaten non stop ca 17-20 mil för att motorn skulle erhålla en ordentlig behandling av "Formula..." och när jag kom hem. Då tankade bilen och gjorde en bränsle uträkning....jag trodde det var nå fel på räknedosan! - innan behandlingar var soppaförbrukning ca 1,1 liter/mil i landsvägkörning..efter behandlingar då sjönk den ned till 0,54 liter/per mil och jag har nyligen hällt i en "Formula..." igen en gång om året ( innan vintern ) och Passaten går som en klocka! inga ojämnheter, lättstartad. Därför är mina Bästa rekommendationer: köp in både "Formula Gold Engine" och "Direct Injection Power" (Heter nu EGR Bensin/ red. kommentar) om du har ojämn tomgång, höga HC värden, extra hög bränsleförbrukning. Wynns butiken eller deras återförsäljare är var jag kommer i framtida led att köpa in mina produkter till bilen.  "Formula Gold Engine" skall vara ändrat till "Formula Gold Bensin " :-) Mvh //Raymond Sollefteå.
Betyg: 5
 
 
 
2012-10-22
Hej, Jag har en Mitsubishi Pajero Pinin ( 9500mil, fullservad). Problem 1: Motorvarningslampa tänds. Bilen lämnad på Mitsubishiverkstad för kontroll. Verkstaden påstår att det är olja utanpå ett tändstift och föreslår att båda ventilkåpspackningarna byts ut (4500 kr). Jag tror ej på detta, utan byter ett tändstift och kör igenom en burk EGR3. Bilen OK igen! Sparade 4000 kr!!
 
Problem 2: Efter en tid fungerade inte insprutningen (motorn dog vid gas pådrag). Nytt verkstadsbesök! Verkstaden konstaterade att högtryckpumpen gav för lågt bränsletryck och måste bytas (>12000 kr). Jag fyllde då i Wynns Supremium och körde c:a 30 mil. Nu går bilen som den ska! Sparade 12000 kr!! Ett stort tack från Ulf i Otterbäcken
 
Ingen kommentar än.
 

2013-03-15
Måste säga att jag blev nervös efter jag satt denna i min volvo v70-00 coca-cola edition efter jag använt denna gick bilen som ett arsle ordagrant, blev orolig, ringde febrilt till wynns och fick till svar att den kan gå som ett arsle men det borde bli bra! allt hände, den stannade, ryckte, tändes olika lampor, farthållaren dog helt, hade en del problem ett tag men nu har det varit ett par veckor då det inte lyst en enda lampa, farthållare funkar, allt funkar utmärkt, skillnaden till före är att jag tycker bränsleförbrukningen gått ner efter jag satt denna, bensin gold och oljebyte med wynns oljebytesats! bilen har aldrig gått bättre i min ägo än vad den gör nu och den gick aldrig dåligt förut. Niklas Nilsson
Betyg: 5
 
 
2013-01-03
Höga avgasvärden rakt över vid kontrollbesiktning i December, CO värden och lamdavärde fixade bilmekanikern men misslyckades med HC värdet, 5500:- fattigare och en bil som var på väg att få körförbud. Vad göra? Hittade Wynns produkter och följde instruktionerna, idag godkänd. Yes, ett års respit, TACK!
Betyg: 5
 
 
2012-10-22
Hej, Jag har en Mitsubishi Pajero Pinin ( 9500mil, fullservad). Problem 1: Motorvarningslampa tänds. Bilen lämnad på Mitsubishiverkstad för kontroll. Verkstaden påstår att det är olja utanpå ett tändstift och föreslår att båda ventilkåpspackningarna byts ut (4500 kr). Jag tror ej på detta, utan byter ett tändstift och kör igenom en burk EGR3. Bilen OK igen! Sparade 4000 kr!! Ett stort tack från Ulf i Otterbäcken.
 
Min svärfar skulle in på besiktningen med sin Volvo S40 1.8i årsmodell 2001 (GDI motor). Han fick en 2:a på besiktningen på högt HC värde (117 och det får vara 100). Efter kontakt med Volvo som sa att detta var ett vanligt förekommande problem (Demontera toppen för blästring mm). Jag tyckte detta var ej rimligt och sökte på nätet där jag fick veta om Wynn's produkter. Jag gav denna produkten en chans och det var det bästa jag har gjort. Det tog endast 5 minuter att spraya Direct Injection Power 3 aerosolen och sedan hälla i en flaska Injection Power 3 vätska i bränsletanken. Tog en runda med bilen när allt var klart och sedan iväg till bilprovningen igen dagen efter. HC värdet låg på 0.34 i värde + att bilen gick mycket bättre och en glad svärfar. Hälsningar Stig.
Betyg: 5
 
Var på besiktningen förra veckan med bilen, men den gick inte igenom p.g.a att HC värde var för högt. Mitt värde låg på 390 och normal värde är 100. Fick tipset av en polare att kolla eran hemsida. Beställde Wynns Direct Injection Power 3 aerosol och Formula Gold Petrol + Oil System Cleaner för invändig motortvätt. Fick hem produkterna dagen efter och satte igång direkt med serva bilen. Körde till besiktningen 5 dagar senare och mitt HC värde låg på otroliga 0,34. Helt otroligt. Bilen går kanon bra nu. Har tidigare provat både Tripack och Stp produkter men de har aldrig hjälpt. Tack för en supersnabb service och kanon produkter. Kommer alltid i framtiden att använda Wynns produkter. Hälsningar Arne
Betyg: 5
 
Hej! Har varit och besiktat om Volvo V40 med Mitsubishis GDI motor.Den gick igenom,HC värdet hade gått ned från 250 till 80.Har använt produkterna:23079, 61354, 46992 & 77441. Hade höga värden förra året också och fick ned dem under 100 med WYNN´s produkter.Det funkar helt klart.Var och besiktigade för första gången på det ny Carspect i Halmstad eftersom datasystemet på gamla bilprovningen inte har kommit igång ännu efter helgens problem och det var heller inga problem där. Alltså Wynn´s produkter funkar super...... Ulf Sandberg
Betyg: 5
 
Min Mitsubishi Space Star GDI -99 blev underkänd i besiktningen pga högt HC, det var 300. Har haft högt värde tidigare men då har det hjälpt med en service (motorolja, filter, tändstift etc). Använde den här sprayen. Motorn kändes som ny efteråt. Tidigare var den ryckig i gången och svarade dåligt på gasen och var allmänt slö. Allt detta försvann. Men tyvärr vid ombesiktiningen så var HC-värdet oförändrat. Så det är nog nåt mer fel på min bil. Dock, hade jag kännt till den här sprayen tidigare så hade jag använt den ofta. Mvh, Wolfgang
Betyg: 4
 
 
Wynns Diesel produkter
 
kundbetyg, kundrecensioner, kommentarer Wynns diesel produkter, läs kommentarer om Wynns produkter
 
2013-03-13
Tack för en bra produkt! När jag hade bilen på verkstan för att partikelfilterlampan lyste, skulle kostnaden för byte av partikelfiltret kosta mig 12.000 kr. Hittade er på nätet och köpte eran partikefilter rengörare. Har sparat nästan 12.000 kr på detta med att använda cleanern. Lampan är släckt. Mvh Hans.M
Betyg: 5
2013-03-13
Lampan till partikelfiltret började lysa och indikerade att filtret var fullt. Motorn har varit orkeslös den senaste tiden. Bilen har gått 12500 mil. Jag har nu använt eran Dieselpartikelfilter regenerator och kört ca 30 mil och bilen känns mycket piggare nu fast lampan blinkar från och till ibland.
Betyg: 4
2013-01-06
Jag har 2 taxibilar som är utrustade med partikelfilter. Bilarna har gått 9000 respektive 16000 mil. Taxibil nr 2 som gått längst började tappa effekt och varningslampan om byte av partikelfilter har börjat lysa. Blev rekommenderad att prova eran produkt för rengöring av partikelfiltret. Verkstan tar hutlösa 12 tusen för byte av filtret. Efter en full tank har lampan slocknat och bilen känns mycket piggare. TACK!! för en kanon produkt. Kommer rekommendera den till alla mina kollegor i taxibranschen. Hälsningar Göte i Stockholm.
Betyg: 5
 
Jag kör mest i stan när jag ska lämna och hämta barnen på dagis eller veckohandla. Bilen Volvo S40 1.6D har gått ca 9.000 mil och varningslampan för partikelfiltret började lysa för ett tag sedan. Fick tips av en god vän att prova på ert partikelmedel. Lampan släcktes redan efter några mil och jag tycker bilen går mycket bättre. Tack för snabb service och bra produkter. Anna
Betyg: 5
 
 

Ingen kommentar än.

 
 
 
Har en Hyundai Santa Fe 06:a (nya modellen), som började kännas lite slö, men efter 2 tankningar så började det hända saker. Det blev en helt ny bil körmässigt, tystare, men om bränsleförbrukningen gått ner är svårt att säga, eftersom vinterväglag råder. Rekomenderas // Leffe A
Betyg: 5
 
 
 
Jag hade problem med dieselbakterier i vattenavskiljaren (glaskoppen) som jag fick tömma ut varje gång jag skulle köra igång min traktorgrävare. Hade detta problem i över 1 år tills jag fick reda på om Wynns diesel algmedel. Doserade enligt flaskan och har inte haft problem med alger i dieseln sedan dess. En kanon produkt jag kan rekommendera till alla traktorer som grävare.
Betyg: 5
 
 

2013-03-06
Motorstörningslampan började lysa gult samtidigt som kraften i motorn försvann. Det kändes som om Turbon lagt av. Sprayade med Wynns Diesel EGR 3 och motorn kändes som ny igen.
Betyg: 5
 
 
Wynns Kylar produkter
 
kundbetyg, kundrecensioner, kommentarer Wynns kylar produkter, läs kommentarer om Wynns produkter
 
 
Hej! Träffade er på jänkebilsträffen Power Meet i Västerås för något år sedan när ni visade hur eran kylartätning fungerade. Jag har tidigare använt andra kylartätningsprodukter som smetat igen värmepaketet, så jag var först skeptisk tills jag fick se med mina egna ögon hur effektiv wynns kylartätning är. Köpte några burkar till mina bilar och har inte haft några läckage sedan dess i mina bilar. En kanon produkt. Kalle Power Meet 2007
Betyg: 5
 
 
Ingen kommentar än.
 
 
Wynns Motor produkter
 
kundbetyg, kundrecensioner, kommentarer Wynns motor produkter, läs kommentarer om Wynns produkter
 
 
Super Charge är nog en av dom bästa oljetillsatserna till motorn som jag har använt till min usa bil. Ingen blårök längre när jag startar bilen. Innan så puffade upp ett blått moln av rök, nu ingenting, helt otroligt. Jag vill även tacka för underbar service. /Hasse
 
 
Var på besiktningen förra veckan med bilen, men den gick inte igenom p.g.a att HC värde var för högt. Mitt värde låg på 390 och normal värde är 100. Fick tipset av en polare att kolla eran hemsida. Beställde Wynns Direct Injection Power 3 aerosol och Formula Gold Petrol + Oil System Cleaner för invändig motortvätt. Fick hem produkterna dagen efter och satte igång direkt med serva bilen. Körde till besiktningen 5 dagar senare och mitt HC värde låg på otroliga 0,34. Helt otroligt. Bilen går kanon bra nu. Har tidigare provat både Tripack och Stp produkter men de har aldrig hjälpt. Tack för en supersnabb service och kanon produkter. Kommer alltid i framtiden att använda Wynns produkter. Hälsningar Arne
Betyg: 5
 
Mitt problem var att lyftarna tickade/knackade. Köpte därför en burk 47244 Oil System Cleaner samt en burk 76844 Hydraulic Valve Lifter Concentrate av er. Utöver otroligt snabb leverans kan jag tilägga att resultatet var helt underbart. Efter att ha använt Oil System Cleaner så var den urtappade motoroljan helt kolsvart (motoroljan var nästan ny och höll en ljusgul nyans innan behandlingen). Redan här var knackandet i motorn borta. I med ny motorolja, och sedan en burk Hydraulic Valve Lifter Concentrate. Kanonresultat! Tack för bra produkter och god service. Hälsningar Martin Karlsson
Betyg: 5
 
 
Min bil drar extremt mycket olja, ca 1 liter per 100 - 200 mil och kompressionen har varit kass den sista tiden. Blev rekommenderad att använda Wynns bilvårdsprodukter för att de sägs vara bäst på marknaden idag. Motortillsats Formula Gold Motor och Egr Bensin för att rengöra spjällhuset. Gjorde en invändig motortvätt först med Oil System Cleaner och rengjorde förgasaren med EGR ventilrengöringsmedel. Körde sen ca 10 mil innan jag hällde i Formula Gold Motor. Har nu kört ca 150 mil med bilen och den går som en klocka utan att dra nån olja överhuvudtaget. Kan bara säga att dessa produkter håller vad dom lovar. / Henrik
Betyg: 5
 
 
Min hjullastare läckte olja bak i gavel på motorn så jag hällde i två burkar, på 8 L olja körde då och då efter cirka två veckor slutade det läcka olja det bästa jag gjort. Så jag byte olja nu i höstas så hällde jag en burk i underhållande syfte. jag som trodde det var bluff men det funkade. Är helnöjd :)
Betyg: 5
Såg en oljepöl under motorn. Efter en besiktning under motorn ser jag att det droppar olja. Köpte en wynns engine oil stop leak och hällde i och det har inte kommit en droppe mer. Kanon produkt!
Betyg: 5
 
 
Vill tacka för en bra produkt. Fick helt plötsligt problem med skramlande ventiler i min Chevy-58. Eftrsom jag kör väldigt lite med den misstänkte jag kärvande ventillyftare och beställde hem Wynns Hydraulic Valve Lifter Concentrate. Efter en behandling och lite körning snurrar nu motorn lika tyst som den alltid har gjort. Mvh Göran Ottosson
Betyg: 5
 
Jag köpte för en tid sedan er produkt Wynns Hydraulic Valve Lifter Concentrate till min Citroen C5 med V6-motor. Motorn knackade ganska ordentligt varför jag ville prova denna er produkt. Jag gjorde ett oljebyte på min verkstad och slog samtidigt i en burk tillsammans med den nya oljan. Jag märkte ingen skillnad förren efter ca 150 mil då ALLA missljud och knackningar försvann!! Nu går bilen mjukt och utan missljud. Helt otroligt bra! Vill tacka er för denna utmärkta produkt och samtidigt rekommendera den till andra bilägare med liknande problem. TACK! Mvh Bobo Fransén, Lidingö
Betyg: 5
 
2013-03-15
Hade ett problem med en ventil till kamaxeln, (lämnade in på volvo som kollade) fick sagt att det kunde va skitigt så tänkte att jag testar den lättaste lösningen! Köpte då denna satsen,  dom på volvo rekomenderade mig testa detta först! har nu använt http://www.wynnsbutiken.com/bensin-egr-aerosol-rengor-spjallhus-ventiler-sotig-motor/91-0 http://www.wynnsbutiken.com/formula-gold-bensin-rengor-skyddar-branslesystemet/93-0 och denna satsen och bilen går som en dröm! Niklas Nilsson.
Betyg: 5
Wynns Servosystem produkter
 
kundbetyg, kundrecensioner, kommentarer Wynns Servo produkter, läs kommentarer om Wynns produkter
 
 
Ingen kommentar än.
 
 
Wynns Växellåda produkter
 
kundbetyg, kundrecensioner, kommentarer Wynns växellåda produkter, läs kommentarer om Wynns produkter
 
 
Min Volvo V70 AWD automatlåda krånglade med att när jag växlar så klonkar det till och känns som man får en liten spark när man får i växeln. När jag kör lite längre turer så blir lådan överhettad och jag får felmeddelande att växellåda service erfordras. Lämnade in bilen på Volvo verkstan för service och bytte olja och nollställde systemet. Jag har kört ca 200 mil felfritt sen började samma problem igen med att det klonkade till vid växlingen och växellådan blev överhettad. Fick tipset av en polare att prova wynns olja till automatlådan. Kan bara säga att jag var skeptiskt först till att hälla i tillsatser till växellådan. När jag kört ca 5 mil slutade lådan slira och ge klonkande ljud när jag växlade. Nu har jag kört ungefär 100 mil med Automatic Transmission Treatment och lådan har inte blivit överhettad en enda gång. Det känns som att köra med en ny växellåda. Jag vill bara hälsa och rekommendera denna produkt + ge er beröm för snabb service och trevligt bemötande när jag ringde er. /Gunnar
Betyg: 5
 
 
Ingen kommentar än.

Språk / Valuta
Swedish 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
Aktuellt just nu
OLJEBYTE MOTOR SERVIC... Komplett oljeservice kit med JLM:s bästa produkter ...
499,00Kr
548,80Kr 
ARDECA POLY GEAR 75W80 Ardeca Poly Gear 75W80 är en semi syntetisk GL-5 vä...
109,00Kr
Mot Motorslitage - JL... Motoroljatillsats JLM Engine Oil Booster ger nytt l...
199,00Kr
EXTREM PARTIKELFILTER... Exklusivt extrem dieselpartikelfilter rengöringspak...
1 299,00Kr
1 368,80Kr 
ARDECA SYN GEAR 75W90 Ardeca Syn Gear 75W90 är en syntetisk transmissions...
109,00Kr
ARDECA LS GEAR 80W90 Ardeca LS GEAR 80W90 är en högprestanda mineralbase...
109,00Kr
Kylarrengöring & Flus... Kylarrengöring & Kylar flush från JLM Lubricants. K...
174,90Kr
Kylartätning - JLM Ra... JLM Radiator Sealer & Conditioner Pro är en effekti...
174,90Kr
Skyddar & Tätar Slite... JLM Stop Smoke Pro skyddar äldre slitna motorer. Tä...
174,90Kr
Invändig Motortvätt -... JLM Engine Oil Flush Pro gör en invändig motorvätt ...
174,90Kr
Populärt / Nytt
Tickande Ventilknack ... Wynns Hydraulic Valve Lifter Concentrate rengör sna...
219,00Kr

Oljeläckage Tätningsm... Wynns Engine Oil Stop Leak mot oljeläckage i bil mo...
199,00Kr

Invändig Motortvätt -... JLM Engine Oil Flush Pro gör en invändig motorvätt ...
174,90Kr

Ta dålig lukt i bil -... Tar enkelt och effektivt bort dålig lukt i bilen so...
100,00Kr
125,00Kr 

Bensin EGR Rengöring ... JLM EGR Rengöring PRO är en produkt av hög kvalitet...
199,00Kr

DIESEL PARTIKELFILTER... JLM Diesel DPF Cleaner är det ultimata partikelfilt...
390,00Kr

Reklam
© Copyright Josema Trading & Consulting

E-post:
Kundtjänst:
Info Kundtjänst

Telefon:
Kundtjänst - 076 - 195 45 63
International - 004676 1954563
Öppettider:
Kundtjänst Telefon: 10-15
Måndag-Fredag
Webbutik/E-post: Dygnet runt
Pga hög arbetsbelastning så kan vi inte alltid ta emot telefonsamtal och hänvisar då till vår e-post.
Övrigt:
Orgnr: 661015-XXXX
Säte: Malmö
Adress:
Josema Trading & Consulting / Wynnsbutiken
Bjurögatan 48
21124 Malmö, Sweden