Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0,00Kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
ARDECA MOTOROLJA
JLM LUBRICANTS
Betala Tryggt & Snabbt
Produkter
  • DIESELTILLSATSER

DIESELTILLSATSER

Dieseltillsatser från Wynns används av många diesel bilägare idag i förebyggande syfte eller vid akuta problem. Dagens dieselmotorer är utrustade med sofistikerade bränslesystem för att uppnå optimal prestanda och sänka bränsleförbrukningen. Dieselmotorer är mycket känsliga mot föroreningar i diesel bränslesystemet, därför behöver man använda dieseltillsatser ett par gånger om året för att hålla diesel bränslesystemet rent.

Dieseltillsats

Vilken typ av dieseltillsats ska man använda? Wynns har flera olika typer av dieseltillsatser med olika funktioner. Dieseltillsats för rengöring av partikelfilter, dieseltillsats för att smörja och rengöra spridare/injektorer, rengöra dieselpump, dieseltillsats för att behandla mot dieselbakterier mm.

Diesel rengöringsmedel

Wynns diesel rengöringsmedel tvättar effektivt bort beläggningar och sot på komponenter i dieselmotorn och bränslesystemet. Diesel rengöringsmedel som både smörjer och rengör och håller rent i diesel bränslesystemet. Positiva effekter av Wynns diesel rengöringsmedel är att höga avgasutsläpp minskar, motorns prestanda återställs och kan arbeta optimalt igen.

Problem dieselmotor

Problem som kan uppstå i dieselmotorn när dieselbränslesystemet är nedsmutsat av föroreningar är ökat motorljud, dieselknackningar, högre sotutsläpp, svart dieselrök, igentäpta partikelfilter, högt K-värde, otillräcklig smörjning och ökad beläggning vilket orsakar ökad förslitning på motorns olika komponenter, speciellt på äldre dieselmotorer.

Använda tvåtaktsolja i diesel

Att använda tvåtaktsolja i diesel för att rengöra och smörja dieselpump har ingen effekt alls. Tvåtaktsolja har ingen rengörande effekt som helst och tvåtaktsolja gör ingen som helst nytta på dieselpumpen då alla tryck är alldeles för höga för denna typ av olja. Använd istället en dieseltillsats från Wynns som är noggrant testad och utvecklad för att tvätta rent och smörja diesel bränslesystemet.

Gör en diesel bränslerengöring idag - Du kommer att märka skillnad!

FAQ - BRÄNSLETILLSATSER


DIESEL BRÄNSLESYSTEM BEHANDLING & CETANTAL HÖJARE
Wynns Diesel System Treatment är ett additiv/tillsats som förbättrar dieselmotorns bränsle kvalitet, ger motorn bättre prestanda och effektivare förbränning samt höjer diesel bränslets cetantal. Rekommenderas till alla tunga fordon med dieselmotorer med eller utan turbo. För effektiv dieselbehandling och dieselmotor rengöring till lastbil, traktorer, buss, entreprenad maskiner och personbilar.
KÖP 5 ST BETALA FÖR 4. DU BEHÖVER ENDAST UPPDATERA RABATTKODEN NÄR DU KOMMER TILL KASSAN.
För mer info, klicka på produktens länk.
Pris: 695,00Kr
Art.nr: W51695     Lager: I lager
Diesel EGR Rengöring PRO - JLM Diesel Air Intake & EGR Cleaner PRO
JLM Diesel EGR Rengöring PRO är en produkt av hög kvalitet för professionella användare (nu även till Gör-Det-Själv meckare). JLM Diesel EGR PRO är utformad för att förhindra EGR systemet täpps till av sot avlagringar i motorn, gummirester, hartser och lacker.
Ojämn tomgång, blockering av EGR, orkeslös och brist på motorkraft i motorn är ofta symptom på ett EGR system som kräver en ordentlig rengöring. JLM Diesel EGR Rengöring PRO kraftfulla formula rengör snabbt EGR-ventilen, insuget, spjällhuset och insugningsventilerna. Återställer luftflödet till motorn, återställer motorns effekt och respons samt minskar avgasrök.

Förpackningsstorlek: 500 ml.
1 flaska räcker till 2 behandlingar. Ingår även förlängningsrör för enklare åtkomst.
KÖP 5 ST BETALA FÖR 4. DU BEHÖVER ENDAST UPPDATERA RABATTKODEN NÄR DU KOMMER TILL KASSAN.
För mer info, klicka på produktens länk.
Pris: 219,00Kr 249,00Kr
Art.nr: J02710     Lager: 108 st
Diesel Partikelfilter Regenerering - JLM Diesel DPF ReGen Plus
JLM Diesel DPF ReGen Plus effektiv förbrännare för partikelfilter, är en unik högkoncentrerad förebyggande bränsletillsats för dieselbilar utrustade med partikelfilter. Utvecklats för att upprätthålla regenereringsprocessen av dieselpartikelfiltret. Regelbunden användning av Diesel DPF ReGen Plus ger en bättre regenerering av DPF, och en mer fullständig oxidation dvs, förbränning av sot. Regelbunden användning av DPF ReGen Plus håller partikelfiltret i topptrim och förlänger livslängden på dyra dieselpartikelfilter. Rekommenderas starkt för de fordon som får problem med dieselpartikelfiltret då och då, använd då JLM Diesel ReGen Plus varje 2:a tankning. Bränsletillsatserna hjälper regenereringsprocessen och hjälper partikelfiltret genom att minska sotpartiklar och förbättra förbränningen. Regelbunden användning av ReGen Plus hjälper till att minska kostnaderna på verkstadsunderhåll av partikelfiltret.

Dosering: Häll innehållet i flaskan i dieseltanken innan tankning, tanka upp max 60 liter diesel. Kör sedan minst 20-30 minuter med optimalt varvtal (>3000).
Förpackningsstorlek: 100 ml
KÖP 5 ST BETALA FÖR 4. DU BEHÖVER ENDAST UPPDATERA RABATTKODEN NÄR DU KOMMER TILL KASSAN.
För mer info, klicka på produktens länk.
Pris: 169,00Kr
Art.nr: J02200     Lager: 57 st
DIESEL PARTIKELFILTER RENGÖRING - JLM DIESEL DPF CLEANER
JLM Diesel DPF Cleaner är det ultimata partikelfilter rengöringsmedlet som är en av marknadens kraftfullaste tillsats för dieselpartikelfiltret. Högkoncentrerad dieselpartikelfilter medel som passar för alla typer av partikelfilter och tillsätts i bränsletanken vid varje serviceintervall för maximal rengöring. JLM Diesel DPF Cleaner kan också tillsättas i tanken vid problem med igensatt partikelfilter (Nivå 1. varningslampa) och möjliggör full filterregenerering vid krävande driftcykler dvs. stadskörning. Får du ofta problem med bilens partikelfilter, att det sotar igen snabbare och varningslampan för partikelfiltret blinkar till då och då pga igensatt partikelfilter. JLM Diesel DPF Cleaner innehåller en premium tillsats som innehåller mera aktiva komponenter som tillåter att regenereringen sätter igång snabbare, mer komplett, vid lägre temperatur än någon annan tillsats på marknaden.
Den innehåller även en tillsats som förbränner dieselbränslet mer effektivt, reducerar mängden sot som fastnar i partikelfiltret och förbättrar livslängden samtidigt som den rengör och underhåller dieselpartikelfiltret. Att använda JLM Diesel DPF Cleaner regelbundet förebygger återkommande dyra reparationsunderhåll på verkstaden.

Dosering: En flaska JLM DPF Cleaner per 60 liter dieselbränsle före eller efter tankning. Använd produkten regelbundet för bästa resultat.
Förpackningsstorlek: 100 ml
KÖP 5 ST BETALA FÖR 4. DU BEHÖVER ENDAST UPPDATERA RABATTKODEN NÄR DU KOMMER TILL KASSAN.
För mer info, klicka på produktens länk.
Pris: 349,00Kr
Art.nr: J02210     Lager: 48 st
EXTREM DIESELSYSTEM RENGÖRING - JLM DIESEL EXTREME CLEAN
JLM Diesel Extreme är en extremt kraftfull "allt i ett" rengörings dieseltillsats för rengöring av hela dieselbränslesystemet mot sot, beläggningar och avlagringar i dagens dieselbilar med eller utan partikelfilter.

JLM Extreme Clean är särskilt lämplig för användning till äldre dieselmotorer / långmilare med moderna dieselbränslesystem som common rail eller pump insprutningssystem, med eller utan turbo och dieselbilar med eller utan partikelfilter.

JLM Diesel Extreme Clean är en multifunktionell premium dieseltillsats som rengör bränslesystemet inklusive insprutare och ventiler samt frigör förbränningskammaren, ökar cetantalet och smörjer dieselbränslepumpen. Produkten fungerar även som en katalysator för regenerering av partikelfiltret. Den unika kombinationen av ett rent bränslesystem, ger en fullständig förbränning med lägre avgasutsläpp och upplösta sotpartiklar i partikelfilter, kommer att hjälpa katalysatorn, EGR ventilen samt turbokompressorn och dess rörliga delar rena från avlagringar.
Dosering: En flaska på 1 liter behandlar 40-70 liter diesel. Får ej överdoseras.
Förpackningsstorlek: 1 Liter
Klicka på produktens länk för mer information.
Pris: 599,00Kr
Art.nr: J02360     Lager: 21 st
EXTREM PARTIKELFILTER RENGÖRINGSPAKET
Exklusivt extrem dieselpartikelfilter rengöringspaket från JLM Lubricants för dig som börjar få sot problem med fullt partikelfilter. Innehåller bland de mest kraftfullaste rengöringsmedel för partikelfiltret som går att köpa ute på marknaden idag. Rengör hela dieselbränslesystemet - Ger en fullständig förbränning - Rengör blockerat partikelfilter - Ökar Cetantalet & smörjer dieselbränslepumpen - Håller partikelfiltret i topptrim och förlänger dess livstid.
Finns nu att köpa på Wynnsbutiken till ett rabatterat pris.
Klicka på produktens länk för mer information.
Pris: 1 000,00Kr 1 117,00Kr
Art.nr: J0232210     Lager: 22 st
Förhindrar Vaxkristaller i Diesel - JLM Diesel Vintermix
JLM Diesel Vintermix, premium kvalitets dieseltillsats som förhindrar vaxning i dieselbränslen. Vaxkristaller bildas vid låga temperaturer som täpper till bränslefiltret, insprutningsmunstycken och bränsleledningar, vilket kan orsaka allvarliga skador på motorn. JLM Vintermix förebygger mot vaxning och gelbildning i dieselbränsle och eldningsolja vid kalla temperaturer ner till -40C.

Obs! Kör du utomlands under vintern/sportlovet bör du ta med en flaska JLM Diesel Vintermix då dieseln i utlandet helt enkelt kan ha svårt att klara av kylan.
Dosering: Tillsätt 100 ml till en tank diesel (50 liter) före tankning. Vid svåra förhållanden, använd dubbel dos. Använd produkten regelbundet under vintern för bästa resultat.
Förpackningsstorlek: 1 Liter.
För mer info, klicka på produktens länk.
Pris: 240,00Kr
Art.nr: J02450     Lager: 25 st
JLM DPF REFILL KIT
JLM DPF Refill Kit används till Art.nr. J02260 JLM Diesel DPF Refill Vätska.
Pris: 219,00Kr
Art.nr: J02270     Lager: 8 st
Partikelfilter Refill Vätska - JLM Diesel DPF Refill Fluid
JLM Diesel DPF Refill Vätska ersätter de flesta partikelfilter vätskor som används till självrengörande partikelfilter DPF - FAP som använder en särskild vätska via ett doseringssystem i bilmodeller tillverkade från 2000 och framåt som Peugeot, Citroen, Ford, Volvo, Fiat, Lancia, Mazda, Volkswagen, Skoda och Mini. JLM Diesel DPF partikelfilter refill vätska är lämplig för alla nu kända original artikelnummer av berörda biltillverkare som PSA Particulate Fluid 973665, 997995, 973685, 973686, C973685, C973686, Eolys DPX 42, Eolys DPX 176, Ford Particulate Fluid 1337646, Poweflex och Satacen 25.

Förpackningsstorlek: 1 Liter.
Används ihop med Art.Nr. J02270 JLM DPF Refill Kit.
För mer info, klicka på produktens länk.
Pris: 639,00Kr
Art.nr: J02260     Lager: 20 st
PARTIKELFILTER RENGÖRING LASTBIL - DPF REGENERATOR 1/500
Rengör partikelfilter vid problem med igensatt DPF. Wynns DPF Regenerator 1/500 är vårt starkaste rengöringsmedel för partikelfiltret till lastbilar och övriga tunga dieselmotorer/turbodieselmotorer. Frigör och rensar blockerat partikelfilter samt sänker sotutsläpp. DPF R 1/500 har även en rengörande effekt på turbo utloppet.
Används till alla tunga dieselmotorer i lastvagnar och övriga kommersiella dieselfordon samt diesel personbilar, med alla typer av partikelfilter utan att behöva demontera partikelfiltret för att bränna bort sot. Bara att hälla i tanken.
1 Liter behandlar 500 Liter diesel.
KÖP 5 ST BETALA FÖR 4. DU BEHÖVER ENDAST UPPDATERA RABATTKODEN NÄR DU KOMMER TILL KASSAN.
För mer info, klicka på produktens länk.
Pris: 945,00Kr
Art.nr: 28095     Lager: I lager
Diesel Partikelfilter Regenerator - Partikelfilter Rengöring
Wynns Diesel Partikelfilter Regenerator - mot problem med partikelfilter, är ett kraftfullt rengöringsmedel som rengör och frigör sotpartiklar i partikelfiltret. Återställer motoreffekten som tidigare försämrats av igensatt partikelfilter på ett snabbt och effektivt sätt utan någon demontering av dieselpartikelfiltret. Rekommenderas till alla dieselmotorer med alla typer av dieselpartikelfilter.
För mer info, klicka på produktens länk.
Pris: 399,00Kr
Art.nr: 28393     Lager: I lager
Diesel Partikelfilter Rengöring - Diesel Particulate Filter Cleaner
Wynns Diesel Partikel Filter Cleaner, för konsumentbruk, är en kemisk partikelfilter behandling för dieselmotorer för att reducera sotpartiklar och rengöra dieselpartikelfiltret, kallas även DPF. Reducerar sotbildning under bränsleförbrännings cykeln. Rensar och regenererar sotningsfiltret medans du kör. Speciellt lämplig för diesel bilar som kör mycket i stadstrafik.
För mer info, klicka på produktens länk.
Pris: 299,00Kr
Art.nr: 28272     Lager: I lager
Turbo Rengöring - Wynns Turbo Cleaner
Wynns Turbo Cleaner rengör bilens turboaggregat på ett enkelt och effektivt sätt från smuts, tjära, sot, partiklar och övrig smuts som reducerar luftflödet i turbon. Turbo Cleaner kan användas till alla bensin- och dieselbilar med turboaggregat.
För mer info, klicka på produktens länk.
Pris: 299,00Kr
Art.nr: 28679     Lager: I lager
Diesel EGR 3 Aerosol - Turbo & EGR Rengöring Dieselmotor
Diesel EGR ventil rengöringsmedel rengör igensotad dieselmotor, igensatt luftspjäll, turbo, spjällhus, gasspjäll, injektorer och luftintaget. När motorn går ojämnt och har en ryckig gång vilket kan bero på att insprutning systemet är fullt med beläggningar från sot och smutspartiklar som bildats av avgasåtervinning i motorn, så kan det vara en ide att göra en wynns rengöring av diesel motorn. Din dieselmotor kommer att gå mycket jämnare på tomgång och vid gaspådrag och du kommer få en ny och förbättrad körupplevelse.
För mer info, klicka på produktens länk.
Pris: 220,00Kr
Art.nr: 23379     Lager: I lager
Diesel Tillsats - Formula Gold Diesel
Wynns Formula Gold Diesel tillsats är en kemisk behandling framställd av rengörande medel och cerium komponenter. Ökar motorns prestanda. Reducerar bränsleförbrukningen. Reducerar svart rök.
KÖP 5 ST BETALA FÖR 4. DU BEHÖVER ENDAST UPPDATERA RABATTKODEN NÄR DU KOMMER TILL KASSAN.
För mer info, klicka på produktens länk.
Pris: 299,00Kr
Art.nr: 76401     Lager: I lager
Förlängningsslang EGR Aerosol Flaskor
Förlängningsslang till Diesel EGR/Bensin EGR Aerosol flaskor. Munstycket har ett flertal hål för bättre spridning i utrymmen där det är svårt att nå.
Pris: 68,00Kr
Art.nr: WQ4700     Lager: I lager
Diesel Additiv För Effektiv Förbränning - Supremium Diesel
Dieseltillsats koncentrat med de mest effektiva smörjande tillsatserna du kan ha till dieselbränslet. Ger en fullständig förbränning, höjer cetantalet, kraftfullare motorstyrka och tystare motorljud. Skyddar bränslepumpen och injektorer mot för tidigt slitage, underlättar vid kallstarter, rengör och smörjer dieselsystemet och skyddar mot rost och korrosion. Reducerar skadliga utsläpp upp till 20%. Du får bästa möjliga premium kvalitet i dieseln när du tankar bilen med Wynns Supremium i din dieseltank.
KÖP 5 ST BETALA FÖR 4. DU BEHÖVER ENDAST UPPDATERA RABATTKODEN NÄR DU KOMMER TILL KASSAN.
För mer info, klicka på produktens länk.
Pris: 159,00Kr
Art.nr: 22911     Lager: I lager
Dieselbakteriedödare - Fuel Biocide
Wynns Fuel Biocide dödar och eliminerar effektivt dieselbakterier/alger i bilens eller båtens bränsletank och filter. Används i förebyggande syfte eller vid akuta problem mot mikroorganismer i dieselbränslet som innehåller FAME biodiesel RME. Rekommenderas till alla diesel fordon som bilar, husbil, taxi, lastbilar, skogs och lantbruksmaskiner, marina motorer, dieselbåtar inombordare som utombordare. Många Åkerier, Taxibolag och Marina båtägare använder idag Wynns Fuel Biocide för att hålla bränsleledningar, bränslefilter och dieseltankar rena från alger och bakterier i förebyggande syfte. Bilvård för dieselmotor.
För mer info, klicka på produktens länk.
Pris: 299,00Kr
Art.nr: 10601     Lager: I lager
Fuel Biocide 5L - Tar bort Dieselbakterier i dieselbåtar & lastbilar
Wynns Fuel Biocide 5 L tar bort och dödar dieselbakterier, alger och mikroorganismer i stora diesel förvaringstankar, igensatt filter, lastbilar och dieselbåtar. Fuel Biocide kan användas i behandlande syfte vid akuta problem såväl som förebyggande mot tillväxt av mikroorganismer och dieselbakterier i miljödiesel som innehåller FAME. 5 L Fuel Biocide räcker till 10.000 L diesel i förebyggande syfte.
För mer info, klicka på produktens länk.
Pris: 2 375,00Kr
Art.nr: W10696     Lager: 6 st

Priserna visas inkl. moms

Språk / Valuta
Swedish 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
Aktuellt just nu
EXTREM PARTIKELFILTER... Exklusivt extrem dieselpartikelfilter rengöringspak...
1 000,00Kr
1 117,00Kr 
Tätar kassa kolvringa... JLM Stop Smoke Pro är utvecklad för att reducera bl...
179,00Kr
Motoroljatillsats - J... Motoroljatillsats JLM Engine Oil Booster ger nytt l...
229,00Kr
Motor Flush - Invändi... JLM Engine Oil Flush Pro rengör motorn invändigt me...
179,00Kr
Kylartätning - JLM Ra... JLM Radiator Sealer & Conditioner Pro, kylartätning...
179,00Kr
Kylarrengöring & Flus... Kylarrengöring & Kylar flush från JLM Lubricants. K...
179,00Kr
Populärt / Nytt
JLM DPF REFILL KIT JLM DPF Refill Kit används till Art.nr. J02260 JLM ...
219,00Kr

Partikelfilter Refill... JLM Diesel DPF Refill Vätska ersätter de flesta par...
639,00Kr

Diesel EGR Rengöring ... JLM Diesel EGR Rengöring PRO är en produkt av hög k...
219,00Kr
249,00Kr 

Förhindrar Vaxkristal... JLM Diesel Vintermix, premium kvalitets dieseltills...
240,00Kr

EXTREM PARTIKELFILTER... Exklusivt extrem dieselpartikelfilter rengöringspak...
1 000,00Kr
1 117,00Kr 

DIESEL PARTIKELFILTER... JLM Diesel DPF Cleaner är det ultimata partikelfilt...
349,00Kr

Diesel Partikelfilter... JLM Diesel DPF ReGen Plus effektiv förbrännare för ...
169,00Kr

EXTREM DIESELSYSTEM R... JLM Diesel Extreme är en extremt kraftfull "allt i ...
599,00Kr

Turbo Rengöring - Wyn... Wynns Turbo Cleaner rengör bilens turboaggregat på ...
299,00Kr

DIESEL BRÄNSLESYSTEM ... Wynns Diesel System Treatment är ett additiv/tillsa...
695,00Kr

Reklam
© Copyright Josema Trading & Consulting

E-post:
Kundtjänst:
Info Kundtjänst

Telefon:
Kundtjänst - 076 - 195 45 63
International - 004676 1954563
Öppettider:
Kundtjänst Telefon: 10-15
Måndag-Fredag
Webbutik/E-post: Dygnet runt
Pga hög arbetsbelastning så kan vi inte alltid ta emot telefonsamtal och hänvisar då till vår e-post.
Övrigt:
Orgnr: 661015-XXXX
Säte: Malmö
Adress:
Josema Trading & Consulting / Wynnsbutiken
Bjurögatan 48
21124 Malmö, Sweden