Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0,00Kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
ARDECA MOTOROLJA
JLM LUBRICANTS
Betala Tryggt & Snabbt
produkt

Formula Gold Bensin - Rengör & Skyddar Bränslesystemet

Wynns Formula Gold Bensin Bränsletillsats rengör, smörjer och skyddar bränslesystemet. Hjälper mot ryckig gång när motorn går ojämnt och reducerar motor knackningar. Minskar höga HC och CO avgasutsläpp. Ger en effektiv förbränning av bensinen vilket ökar motorns prestanda, minskar bränsleförbrukningen samt rengör och smörjer bränsleinsprutare systemet i motorn. Additiven i Formula Gold Bensin reducerar motorljud. Passar till alla bensin motorer och miljöbilar etanol E85. Full tank behandlingsprocess. KÖP 5 ST BETALA FÖR 4. DU BEHÖVER ENDAST UPPDATERA RABATTKODEN NÄR DU KOMMER TILL KASSAN. För mer info, klicka på produktens länk.

Wynnsbutiken - Bensin Bränsletillsatser För Bilen 

Formula Gold Bensin - Additiv Som Smörjer, Rengör Bränsleinsprutare Systemet & Skyddar Bensinmotorn

smörjer och skyddar motorn, bränsletillsats, bensintillsats, smörjmedel bensin, smörjmedel, förbättrar förbränningen i motorn

Dagens miljöklassade bensin är mycket torrare än den var förr, varför motorn behöver en dos bränsletillsatser som innehåller smörjmedel och rengör bränsleinsprutarna om motorn börjar gå ojämnt. Bränslesystemet i bilen tillför motorn en korrekt mängd bränsle. Med tiden byggs beläggningar av smuts och andra föroreningar i bränslesystemet som blockerar flödet. Wynns Formula Gold Bensin tvättar rent och tar bort beläggningar i bränsleinjektor systemet.

 

EGENSKAPER

  • Tre-stegs-funktion. Ökar motorns prestanda. Minskar bränsleförbrukningen. Rengör och tvättar rent bränsleinsprutnings systemet från beläggningar.
  • Wynns bränsletillsats förbättrar förbränningen direkt, vilket: Ökar motorns prestanda, förbättrar accelerationen, reducerar motorljud.
  • Minskar CO och HC utsläpp.
  • Eliminerar ryck och bensin knackningar i bilens motor.
  • Smörjer bränsleinsprutningssystemet.
  • Skadar ej katalysatorer.

Har bilen stått stilla en längre tid, körts många mil, blivit äldre, är behovet av smörjande tillsatser större. Bilar som bara körs kortare sträckor vars feta bränsle/luftblandning bildar koks i motorn, vilket på sikt kan leda till att motorn koksar igen och påföljden blir att motorn skär.

Wynns Formula Gold bensintillsats rengör, smörjer och skyddar din bensinmotor.

Avlagringar och beläggningar hindrar bränslesystemet från att arbeta korrekt, vilket leder till ökad sotbildning på ventilsäten, ventilskaft, vevhusventilationen, insuget och kompressionsringarna.

Resultatet blir högre bränsleförbrukning, mer avgasutsläpp och motorn tappar effekt. Detta gör även att motoroljan snabbare blir förorenad.

 

ANVÄNDNING

Bensin bränsletillsats för alla bensinmotorer och passar även till etanolbilar (E85). 

Rekommenderas att användas i kombination med Bensin EGR aerosol därför att du får en mer komplett rengöring av bränsleinsprutningssystemet från 2 håll (via bränsleledningssystemet "den våta delen" och via luftintaget "den torra delen").

Efter en full tanks behandling med Formula Gold Bensin, rekommenderar vi att du fortsätter skydda bränslesystemet med Wynns Supermium Bensin som ger motorn bättre förbränning och mer renlighet i bensinen och bränslesystemet.

 

ANVISNINGAR

  • Tillsätt bensintanken varje 500 mils körning.
  • Hälls i tanken innan du fyller på med bensin.
  • Fyll hela tanken med bensin.
  • Det är viktigt att behandlingsproceduren får göra en långsiktig behandling på en full tank.

 

Läs mer om bränsletillsatser i vår FAQ 

 

Säkerhetsdatablad Wynns Formula Gold Bensin

 

Wynnsbutiken - Bränsletillsatser Ger Din Bil Effektivare Behandling

Wynnsbutiken Logo, bensin, bensintillsats, bränsletillsats, smörjer bensin, skyddar bensinmotor, hög co, hög hc, bilbesiktning, släcker 2or

Visar 5 kommentarer

Snittbetyg:
    
    
    
    
    
Niklas Nilsson
    
    
    
    
    
2013-03-15
bilen gick inte dåligt, tänkte bara fräsha upp den! och efter denna gick den likadant fast enligt färddatorn dricker den ett par dec mindre! man såg att det var kvallitet på detta gämfört med biltemas och andra billiga! Rekomenderas! kommer använda igen!
Gäst
    
    
    
    
    
2011-12-05
"Formula Gold Engine" skall vara ändrat till "Formula Gold Bensin " :-)
Gäst
    
    
    
    
    
2011-12-05
Jag har nu haft min Passat -96, Bensin, insprutare ett tag. Från början märkte jag att det var nå "skumt" med tomgången - var ojämn, som om den fick för mycket soppa? så jag började som vanligt felsöka om det var nå slangläckage, men kunde inte det finna. var till 3 olika bilverkstäder, tror du att någon av dessa förstod vad felet var? Jag är ledsen behöva göra dig besviken, svaret är nej. Bortkastade pengar! Då gick jag motströms vad de hade sagt - inte justera på tomgång skruven. Alltså jag justerade den skruven, vad tror du jag fick erfara...YIPPIE!!! positiv förändring. Men fortfarande fanns det en "viss" ojämnhet...och lika så var HC värden på tok för höga, runt 625...då köpte jag in en förpackning av "Formula Gold Engine" och en spray "Direct Interjection Power" och efter de 2 behandlingarna...då körde jag passaten non stop ca 17-20 mil för att motorn skulle erhålla en ordentlig behandling av "Formula..." och när jag kom hem. Då tankade bilen och gjorde en bränsle uträkning....jag trodde det var nå fel på räknedosan! - innan behandlingar var soppaförbrukning ca 1,1 liter/mil i landsvägkörning..efter behandlingar då sjönk den ned till 0,54 liter/per mil och jag har nyligen hällt i en "Formula..." igen en gång om året ( innan vintern ) och Passaten går som en klocka! inga ojämnheter, lättstartad. Därför är mina Bästa rekommendationer: köp in både "Formula Gold Engine" och "Direct Injection Power" om du har ojämn tomgång, höga HC värden, extra hög bränsleförbrukning. Wynns butiken eller deras återförsäljare är var jag kommer i framtida led att köpa in mina produkter till bilen. Mvh //Raymond Sollefteå
Gäst
    
    
    
    
    
2011-11-19
Var på besiktningen förra veckan med bilen, men den gick inte igenom p.g.a att HC värde var för högt. Mitt värde låg på 390 och normal värde är 100. Fick tipset av en polare att kolla eran hemsida. Beställde Wynns Direct Injection Power 3 aerosol och Formula Gold Petrol + Oil System Cleaner för invändig motortvätt. Fick hem produkterna dagen efter och satte igång direkt med serva bilen. Körde till besiktningen 5 dagar senare och mitt HC värde låg på otroliga 0,34. Helt otroligt. Bilen går kanon bra nu. Har tidigare provat både Tripack och Stp produkter men de har aldrig hjälpt. Tack för en supersnabb service och kanon produkter. Kommer alltid i framtiden att använda Wynns produkter. Hälsningar Arne
Gäst
    
    
    
    
    
2011-10-22
Jag hade problem med ojämn gång i min Opel Astra -99, den missade på någon cylinder vid belastning och hackade. Hade provat ett flertal olika produkter som skulle rengöra systemet och fått bytt lambdasond hos Opelreparatör då de trodde att detta var problemet men fortfarande hackade bilen. Jag provade er Formula Gold Petrol för test och utvärdering. Resultatet blev att redan efter ett par mil slutade bilen att gå ojämnt, och nu efter att ha kört upp den halva tank jag hade jag hade när jag fyllde på er produkt en helt problemfri gång i motorn! Jag är väldigt nöjd med er produkt och ger den bästa rekommendationer. Vänliga Hälsningar Staffan (Ängelholm)

Skriv en ny kommentar

Lager:
Art.nr: 70701
Vikt: 520 gram

Kopiera koden i rutan och klistra in i din blogg för att skapa en länk till den här sidan.

<a href="http://www.wynnsbutiken.com/formula-gold-bensin-rengor-skyddar-branslesystemet/93-0">Formula Gold Bensin - Rengör & Skyddar Bränslesystemet</a>

Relaterade artiklar:

Bensin EGR Rengöring ... JLM EGR Rengöring PRO är en produkt av hög kvalitet...
199,00Kr
Bensin Katalysator Re... JLM Bensin Katalysator Rengöring återställer snabbt...
199,00Kr

Kunder som köpte denna produkt köpte även:

Bensin EGR Rengöring ... JLM EGR Rengöring PRO är en produkt av hög kvalitet...
199,00Kr

Invändig Motortvätt -... JLM Engine Oil Flush Pro gör en invändig motorvätt ...
174,90Kr
Kylarrengöring & Flus... Kylarrengöring & Kylar flush från JLM Lubricants. K...
174,90Kr

Språk / Valuta
Swedish 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
Aktuellt just nu
Invändig Motortvätt -... JLM Engine Oil Flush Pro gör en invändig motorvätt ...
174,90Kr
Kylarrengöring & Flus... Kylarrengöring & Kylar flush från JLM Lubricants. K...
174,90Kr
ARDECA LS GEAR 80W90 Ardeca LS GEAR 80W90 är en högprestanda mineralbase...
109,00Kr
Skyddar & Tätar Slite... JLM Stop Smoke Pro skyddar äldre slitna motorer. Tä...
174,90Kr
ARDECA SYN GEAR 75W90 Ardeca Syn Gear 75W90 är en syntetisk transmissions...
109,00Kr
Mot Motorslitage - JL... Motoroljatillsats JLM Engine Oil Booster ger nytt l...
199,00Kr
ARDECA POLY GEAR 75W80 Ardeca Poly Gear 75W80 är en semi syntetisk GL-5 vä...
109,00Kr
EXTREM PARTIKELFILTER... Exklusivt extrem dieselpartikelfilter rengöringspak...
1 299,00Kr
1 368,80Kr 
Kylartätning - JLM Ra... JLM Radiator Sealer & Conditioner Pro är en effekti...
174,90Kr
OLJEBYTE MOTOR SERVIC... Komplett oljeservice kit med JLM:s bästa produkter ...
499,00Kr
548,80Kr 
Populärt / Nytt
Tickande Ventilknack ... Wynns Hydraulic Valve Lifter Concentrate rengör sna...
219,00Kr

Oljeläckage Tätningsm... Wynns Engine Oil Stop Leak mot oljeläckage i bil mo...
199,00Kr

Invändig Motortvätt -... JLM Engine Oil Flush Pro gör en invändig motorvätt ...
174,90Kr

Ta dålig lukt i bil -... Tar enkelt och effektivt bort dålig lukt i bilen so...
100,00Kr
125,00Kr 

Bensin EGR Rengöring ... JLM EGR Rengöring PRO är en produkt av hög kvalitet...
199,00Kr

DIESEL PARTIKELFILTER... JLM Diesel DPF Cleaner är det ultimata partikelfilt...
390,00Kr

Reklam
© Copyright Josema Trading & Consulting

E-post:
Kundtjänst:
Info Kundtjänst

Telefon:
Kundtjänst - 076 - 195 45 63
International - 004676 1954563
Öppettider:
Kundtjänst Telefon: 10-15
Måndag-Fredag
Webbutik/E-post: Dygnet runt
Pga hög arbetsbelastning så kan vi inte alltid ta emot telefonsamtal och hänvisar då till vår e-post.
Övrigt:
Orgnr: 661015-XXXX
Säte: Malmö
Adress:
Josema Trading & Consulting / Wynnsbutiken
Bjurögatan 48
21124 Malmö, Sweden